Profil

Lidt om mig og min baggrund

profil

HELENA MOLDT GAARDBO

 

Mit navn er Helena Moldt Gaardbo og jeg er født i 1978. Jeg er gift med Flemming og sammen har vi tre dejlige sønner. 

Jeg er ejer af ZHG og driver til daglig klinik i Ferslev. Jeg tilbyder derudover også mine gangbesværede klienter behandling i eget hjem og dette gælder også for dem som på anden vis har svært ved at komme ud. Jeg medbringer hvad der skal bruges.

I 2007 fik jeg selv øjnene op for den alternative verdens muligheder efter jeg blev ramt af sygdom og var sengeliggende i 6 måneder. Jeg forstod hvor meget godt der er at hente og at man selv er ansvarlig for at prøve sig frem og tage ansvar for sig selv og egen personlig udvikling.

I begyndelsen søgte jeg for min egen skyld og først senere gik det op for mig, at alternativ behandling også er en fantastisk mulighed til at hjælpe andre mennesker.

Jeg er uddannet zoneterapeut ved Dansk Institut for Zoneterapi og efter endt uddannelse september 2017 er jeg registreret alternativ behandler (RAB).

Uddannelsen har været mit udgangspunkt for at arbejde på, og forstå mig selv og min egen krop. Det har givet mig en fantastisk personlig udvikling samt en indre rejse i kroppen.

 

Uddannelser & Kurser

 

2016 Psykologi

2016 Orientalsk Diagnose

2016 Kost, vitaminer og mineraler

2016 Biopati

2017 Meridianlære

2017 Anatomi & Fysiologi samt sygdomslære

2017 Kursus i homøopati

2017 Førstehjælp

2017 Uddannet RAB godkendt zoneterapeut

2017 Japansk lifting

2018 Plantebaseret kost

2018 Babyzoneterapi

2019 Førstehjælp

2020 Traditionel kinesisk medicin

2020 Ansigtszoneterapi

2020 Kvindens ubalancer

 

Sammen skaber vi balance i dit liv